Hoeksche-Waard.COM

Nieuws uit de Hoeksche Waard

Welkom

07.05.2018 17:49 ‐ Lokaal Nieuws Redactie

Welkom op de website hoeksche-waard.com. Op deze website gaan we zo veel mogelijk nieuws en informatie verzamelen over de Hoeksche Waard. Op dit moment bestaat ons gebied nog uit 5 gemeentes, Binnenmaas, Cormstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen, maar de verwachting is dat deze 5 gemeentes vanaf 1 januari 2019 samen 1 gemeente Hoeksche Waard gaan vormen. Wij van hoeksche-waard.com starten nu vast met het verzamelen van nieuws, etc. zodat alles handig op 1 plek zonder advertenties is terug te vinden.

Heb je vragen of wil je meewerken, dan kan je contact met ons opnemen per mail op redactie@hoeksche-waard.com. Hoeksche-waard.com is een initiatief van GroeneHart.NET. Wij hebben technologie ontwikkeld voor het bouwen van regionale portals, en die willen we ook op andere plekken in Zuid-Holland in gaan zetten.

Leave a Reply

Zoeken

Over ons