Hoeksche-Waard.COM

Nieuws uit de Hoeksche Waard

Geslaagde en koude editie van het Hoeksche Waards Kampioenschap Kersboomwerpen in Strijen

05.03.2019 11:57 ‐ Bron: Hoeksch Nieuws

STRIJEN – Zaterdag 15 december vond het 6e Hoeksche Waards Kampioenschap Kerstboomwerpen in Strijen op de vernieuwde Kaai weer plaats. Vele deelnemers trotseerden de soms snijdende kou om zo ver mogelijk een Kerstboom weg te werpen. De activiteiten tijdens het Kampioenschap hebben een mooi bedrag voor Roparun’s DriemTiemStrien opgeleverd.

Deelnemers konden bij een vooraf uitgezette baan, met een echte kerstboom proberen om deze zover mogelijk  weg te werpen. Mannen en vrouwen van jong tot oud toonden hun krachten, voor de allerkleinsten deelnemers was zelf een minikerstboom beschikbaar. Ook aan de inwendige mens was gedacht, de oliebollen, erwtensoep en warme dranken maakte de sfeer compleet.

  • Winnaar bij de mannen was dit jaar Ed  uit Strijen met 8.40 meter. Door deze afstand ging Ed met de felbegeerde wisselbeker en de titel Hoeksche Waards Kampioen Kerstboomwerpen naar huis. Desi die het Kampioenschap in 2017 won werd dit jaar 2emet een afstand van 8.20 meter.
  • Bij de vrouwen was Diana de rasechte Kampioene, met een afstand van 6.88 meter. Ook zij ontving de wisselbokaal . Irene werd een goede 2emet 6.30 meter.
  • Bij de kinderen , die veelal met een mini kerstboom konden gooien, was de winnaar  Lucca, hij gooide een mooie afstand van 11.50 meter,

Alle winnaars gingen met leuke prijzen naar huis die door diverse winkeliers uit Strijen beschikbaar waren gesteld. De organisatie bedankt alle sponsors en kijkt terug op weer een geslaagd maar ook  “koude” editie in een leuke sfeer. De opbrengst van dit 6eHoeksche Waards Kampioenschap  bedroeg €839,95  en is geheel beschikbaar gesteld aan het Roparunteam DriemTiemStrien.

Meer foto’s van het Kampioenschap zijn te vinden op de Facebookpagina van Het Hoeksche Waard Kampioenschap Kerstboomwerpen.

Comments are closed.

Zoeken

Over ons