Hoeksche-Waard.COM

Nieuws uit de Hoeksche Waard

Volg de Wereldhavendagen via Rijnmond

05.09.2019 17:41 ‐ Bron: Hoeksch Nieuws

Vanaf vrijdag 6 september is Rijnmond gedurende het hele weekend aanwezig op de jaarlijkse Wereldhavendagen in Rotterdam. Zowel online, op de radio als op tv doet Rijnmond tijdens het evenement uitgebreid verslag van de Wereldhavendagen. 

Volop aanwezig
Tijdens de Wereldhavendagen toont Rijnmond hoe belangrijk de haven voor de stad en haar inwoners is. Tijdens het evenement is Rijnmond volop aanwezig. Op vrijdag 6 september vanaf 10:00 uur is de opening van het evenement live te volgen op Radio Rijnmond met Erik Lemmers vanaf de Wilhelminakade. Op zaterdag 7 september tussen 15:25 en 17:15 uur worden er spectaculaire demonstraties op de Maas live uitgezonden op de online kanalen van Rijnmond. ’s Avonds wordt vanaf 21:00 uur live op TV Rijnmond de Ode aan de Nacht uitgezonden tijdens de Nacht van de Kaap. Op zondag 8 september zendt Rijnmond op tv vanaf 17:30 uur een compilatie van de Wereldhavendagen uit. Deze wordt ieder uur herhaald.

Gedurende het gehele evenement is er actuele berichtgeving over de Wereldhavendagen op de website en via de social media-kanalen van Rijnmond.

Over Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen is een driedaags evenement dat wordt gehouden in Rotterdam. Het evenement vindt ieder jaar plaats in het eerste complete weekend van september. Het doel van de Wereldhavendagen is om het publiek te introduceren aan de Rotterdamse haven. Tijdens het weekend krijgt het publiek een exclusief kijkje achter de schermen bij havenbedrijven.

Nacht van de Kaap
De Nacht van de Kaap is een jaarlijks feest dat wordt gehouden in Katendrecht, een begrip in de stad. Een belangrijk onderdeel hiervan is de Ode van de Nacht. Diverse bekende artiesten treden dan op en zingen nummers die van toepassing zijn op de nacht, de haven en op de stad zelf. Het feest wordt vanwege het eerdere succes op het Deliplein gevierd op de parkeerplaats van het SS Rotterdam op 7 september.

Comments are closed.

Zoeken

Over ons