Hoeksche-Waard.COM

Nieuws uit de Hoeksche Waard

Polderverse Hoeksche Waardse producten volop verkrijgbaar op de Poldermarkt van de Maria Hoeve op zaterdag 28 september!

18.09.2019 17:40 ‐ Bron: Hoeksch Nieuws

STRIJEN – Op de een na laatste Poldermarkt van dit jaar staat de polderverse oogst uit de directe omgeving centraal! De boeren uit de polder werken hard en passievol om een mooi product op tafel te krijgen. Daarom heeft Maria Hoeve bij de lokale boer aardappelen, sperziebonen, witte uien en pompoenen  ingekocht. De appels, peren, rode uien en kleine hooibalen zijn van eigen land te scoren. Maria Hoeve staat voor een goede prijs voor de boer en een goede prijs voor u! En de Poldermarkt, ……. voor Lokaal & Lekker! Dus: een gouden combi voor een ieder!

Daarnaast staan natuurlijk de trouwe standhouders weer voor u klaar met huisgemaakte producten van eigen tuin of land. Diverse soorten thee, vers gebakken desembrood, meel van de molen, olijfolie, kruiden, schapenkaas, landelijke woondecoraties, wilgentenen producten, pools aardewerk, milieuvriendelijke schoonmaakartikelen, huisgemaakte producten van de gans, creatieve sieraden, tassen en poppen, huisgemaakte chocolade en zoete lekkernij en niet te vergeten honing, quinoa, zuivel, eieren en ijs van lokale bodem zijn verkrijgbaar.

De catering van de Maria Hoeve maakt voor u vers gesneden friet, een hoeksche biefburger, huisgemaakte courgettesoep en boomgaardtaart! De visboer serveert een heerlijke broodje paling, makreel of zalm. Voor elk wat wils!

Dit gaat u toch niet missen? Alvast van harte welkom!

Locatie: Maria Hoeve (voorheen Aardappelhandel L.P. Kruijthoff), Weelsedijk 61, Strijen
* gratis en ruime parkeergelegenheid *

Comments are closed.

Zoeken

Over ons